Lokalsamtal

(US) +1-800-819-0609,

(UK) +44-808-234-1713

Måndag till Torsdag

Generisk Zyban (Bupropion® equivalent)

Generisk Zyban (Bupropion® equivalent)
Generisk

"Zyban" Bupropion är en tablett som används till hjälp för att sluta röka. Forskning har visat att denna anti antidepressiva medicin ungefär dubblar chanserna att sluta röka vid 3 månader från slutdatum. Zyban startas innan man slutar röka med ett måldatum vanligtvis i den andra veckan av Zyban intag. Den generiska versionen av Zyban är en populär medicin världen över på grund av priset, påverkan och succéhistorian.

Generisk Zyban (Bupropion® equivalent)

150mg

st

Pris

Per Piller

Du sparar

Återkommande
Kund pris

Beställning

30st
15% Rabatt
kr 749.00
kr 881.18
kr 24.97
 
kr 674.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.

Lär dig mer

Drog Namn

Generisk Zyban (Bupropion® equivalent)

Användningsområde

Zyban är vitt använt av rökare som försöker avsluta sina vanor. Forskning har visat att Zyban är väldigt effektfullt och fördubblar chanserna att en rökare vill sluta röka.

Drogklass mekanism

Zyban har en antidepressiv verkan. Dess effekt att sluta röka är inte direkt relaterad till sina antidepressiva effekter 2. Möjliga teorier för hur det fungerar inkluderar blockering av nikotineffekterna, reducering av återkallning eller hjälp med deprimerat humör.

Hur tas den

ZYBAN bör sväljas hel utan att krossas, delas eller tuggas. Medicinering med ZYBAN bör invigas medan patienten fortfarande röker, då ungefär en veckas behandling behövs för att uppnå en stödjande nivå av bupropion i blodet. Patienter bör sätta ett “mål slutdatum” inom de två första veckorna av behandlingen med ZYBAN, generellt i den andra veckan.

Missad dos

Ta den missade dosen så fort du kommer ihåg den. Om det nästan är dags för din nästa dos, skippa den missade dosen och ta medicinen vid nästa ordinarie medicintid. Ta ingen extra medicin för att gottgöra den missade dosen.

Vi Skickar Med:
Betalningsalternativ: