Lokalsamtal

(US) +1-800-819-0609,

(UK) +44-808-234-1713

Måndag till Torsdag

Generisk Ampicillin (Ampicillin® equivalent)

Generisk Ampicillin (Ampicillin® equivalent)
Generisk

Generisk Ampicillin tas för att minska reproduktionen av bakterier som har visat en envis strid mot medicinska behandlingar och för att bidra till att upprätthålla den kraftfulla integritet och verkningsfulla karaktär av Ampicillin tillsammans med andra antibakteriella läkemedel. Ampicillin skall användas som en behandling för de infektioner som är kända för att vara orsakade av bakterier.

Generisk Ampicillin (Ampicillin® equivalent)

500mg

st

Pris

Per Piller

Du sparar

Återkommande
Kund pris

Beställning

10st
15% Rabatt
kr 349.00
kr 410.59
kr 34.90
 
kr 314.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.
20st
15% Rabatt
kr 399.00
kr 469.41
kr 19.95
kr 299.00
kr 359.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.
30st
15% Rabatt
kr 449.00
kr 528.24
kr 14.97
kr 149.50
kr 404.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.

Lär dig mer

Drog Namn

Generisk Ampicillin (Ampicillin® equivalent)

Användningsområde

Generisk Ampicillin är ett samlingsnamn för varumärkets ursprungliga ordinerade antibiotika läkemedel Omnipen, Principen eller Totacillin. Generisk Ampicillin är en del av en penicillinklass av läkemedel och är ett effektivt antibiotikum. Generisk Ampicillin tas som ett botemedel för att ta död på bakterier och som en behandling för många infektioner, inklusive infektioner i urinblåsan, öroninfektioner, halsfluss, tarminfektioner som matförgiftning, strep hals, halsböld, och många fler. Generisk Ampicillin är också en formidabel behandling av andra off label användningsområden som inte nämns här, men kan förskrivas för användning av din läkare.

Drogklass mekanism

Generisk Ampicillin är en del av penicillinfamiljen av antibiotika och skiljer sig från penicillin bara på grund av en befintlig aminogrupp närvarande i sin makeup. Denna aminogrupp stödjer medicineringen och bryter mot de yttre membran av gramnegativa bakterier. Generisk Ampicillin fungerar också som en hämmare och blockerar den enzym som bakterierna behöver för att utveckla väggarna i sina celler och korsar den effektivt vid tredje etappen av cellväggens utveckling som leder till död och förstörelse av bakterier.

Hur tas den

Om några biverkningar eller skillnader i ditt välbefinnande uppkommer, vänligen sluta använda omedelbart och kontakta din läkare eller vårdgivare.

Missad dos

Generisk Ampicillin är ett samlingsnamn för varumärkets ursprungliga ordinerade antibiotika läkemedel Omnipen, Principen eller Totacillin. Generisk Ampicillin är en del av enpenicillinklass av läkemedel och är ett effektivt antibiotikum. Generisk Ampicillin tas som ett botemedel för att ta död på bakterier och som en behandling för många infektioner, inklusive infektioner i urinblåsan, öroninfektioner, halsfluss, tarminfektioner som matförgiftning, strep hals, halsböld, och många fler. Generisk Ampicillin är också en formidabel behandling av andra off label användningsområden som inte nämns här, men kan förskrivas för användning av din läkare.

Vi Skickar Med:
Betalningsalternativ: