Lokalsamtal

(US) +1-800-819-0609,

(UK) +44-808-234-1713

Måndag till Torsdag

Generisk Amoxil (Amoxicillin® equivalent)

Generisk Amoxil (Amoxicillin® equivalent)
Generisk

Amoxil eller Amoxicillin är ett antibiotikum i den klass av läkemedel som kallas penicilliner. Den bekämpar bakterier i kroppen. Amoxicillin används för att behandla många olika typer av infektioner, t.ex. halsfluss, lunginflammation, öroninfektioner, luftrörskatarr, urinvägsinfektioner, gonorré, och infektioner i huden. Amoxicillin kan också användas för andra ändamål än de som anges i denna medicineringsguide.

Generisk Amoxil (Amoxicillin® equivalent)

500mg

st

Pris

Per Piller

Du sparar

Återkommande
Kund pris

Beställning

30st
15% Rabatt
kr 359.00
kr 422.35
kr 11.97
 
kr 323.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.

Lär dig mer

Drog Namn

Generisk Amoxil (Amoxicillin® equivalent)

Användningsområde

Amoxil eller aminopenicillin är ett antibiotikum i den klass av läkemedel som kallas penicilliner. Amoxil används för att behandla många olika typer av infektioner orsakade av bakterier. Amoxil används för att behandla många olika typer av infektioner, t.ex. halsfluss, lunginflammation, öroninfektioner, luftrörskatarr, urininfektioner, gonorré och infektioner i huden.

Drogklass mekanism

Aoxiil, en semisyntetisk antibiotika, är en analog till ampicillin, med ett brett spektrum av baktericid aktivitet mot många mikroorganismer.  Den antibakteriella aktiviteten hos aminopenicillins liknar andra penicilliner, det av, via hämning av bakteriell cellväggssyntes under den fas av aktiv förökning och genom att stoppa bakterietillväxt.

Hur tas den

Ta detta läkemedel oralt, med eller utan föda, vanligtvis var 8 eller 12 timme, eller enligt anvisningar från din läkare. Doseringen är baserad på ditt medicinska tillstånd och terapisvaret.

Missad dos

I händelse av en missad dos behövs inga särskilda åtgärder vidtas. Fortsätt att ta din Amoxil som ordinerat och rådfråga din läkare.

Vi Skickar Med:
Betalningsalternativ: