Lokalsamtal

(US) +1-800-819-0609,

(UK) +44-808-234-1713

Måndag till Torsdag

Generisk Zocor (Simvastatin)

Generisk Zocor (Simvastatin)
Generisk

Generisk Zocor (simvastatin) används med en övergripande dietplan för att reducera blodkolesterol i patienter med höga blodkolesterolnivåer. Zocor kan markant reducera mängden av LDL ("dålig") kolesterol i blodet samtidigt som nivåerna ökar av HDL-C ("bra") kolesterol.

Generisk Zocor (Simvastatin)

20mg

st

Pris

Per Piller

Du sparar

Återkommande
Kund pris

Beställning

90st
15% Rabatt
kr 749.00
kr 881.18
kr 8.32
 
kr 674.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.

Lär dig mer

Drog Namn

Generisk Zocor (Simvastatin)

Användningsområde

Zocor används med en övergripande dietplan för att minska patienters kolesterolnivåer och reducerar risken att få hjärtattack. Zocor, mindre känd för sin aktiva ingrediens Simvastatin. Den har bevisats hjälpa patienter att reducera deras LDL kolesterol samt triglyceridnivåer markant och har även hjälpt bibehållning av de låga nivåerna i det långa loppet. Zocor får även skrivas ut för andra orsaker: den har bevisats reducera risken att få hjärtattack och stroke hos högrisk patienter som diabetiker eller hjärtpatienter oavsett deras blodkolesterolnivåer.

Drogklass mekanism

Zocor tillhör en medicinklass känd som statins, som fungerar genom att blockera en enzym i levern som används i produktionen av LDL ("dålig") kolesterol. Kroppen producerar sen mindre LDL och nivån av LDL kolesterol i blodet minskar.

Hur tas den

Generisk Zocor, precis som motsvarigheten till originalet, bör tas en till tre gånger om dagen med eller utan mat.

Missad dos

Om du har missat en dosering så behöver inga speciella åtgärder göras. Fortsätt ta din Zocor som anvisat och konsultera din doktor.

Vi Skickar Med:
Betalningsalternativ: