Lokalsamtal

(US) +1-800-819-0609,

(UK) +44-808-234-1713

Måndag till Torsdag

Generisk Inderal (Propranolol® equivalent)

Generisk Inderal (Propranolol® equivalent)
Generisk

"Inderal" eller propranolol är en grupp läkemedel som kallas betablockerare. Betablockerare påverkar hjärtat och cirkulationen (blodflödet genom artärer och vener). Propranolol används för att behandla skakningar, angina (bröstsmärta), hypertoni (högt blodtryck), hjärtrytm störningar och andra hjärt-eller cirkulationstillstånd. Det används också för att behandla eller förebygga hjärtinfarkt och för att minska svårighetsgrad och frekvens av migrän.

Generisk Inderal (Propranolol® equivalent)

40mg

st

Pris

Per Piller

Du sparar

Återkommande
Kund pris

Beställning

30st
15% Rabatt
kr 339.00
kr 398.82
kr 11.30
 
kr 305.10
Lägg till i kundvagn
15% Rabatt på alla kommande ordrar.

Lär dig mer

Drog Namn

Generisk Inderal (Propranolol® equivalent)

Användningsområde

Propranolol används för att behandla skakningar, angina (bröstsmärta), hypertoni (högt blodtryck), hjärtrytm störningar och andra hjärt-eller cirkulationstillstånd.

Drogklass mekanism

Inderal (propranolol hydroklorid) är en syntetisk beta-adrenergisk receptorblockerare som kemiskt beskrivs som 2-propanol.

Hur tas den

Inderal fungerar bäst när det tas före måltid. Ta det exakt som föreskrivits, även om symptomen har försvunnit. InnoPran XL bör tas en gång innan läggdags, med eller utan mat.

Missad dos

Ta dosen så snart du kommer ihåg. Om det är inom 8 timmar från nästa dos, hoppa över den du missat och gå tillbaka till det ordinarie schemat. Ta aldrig 2 doser samtidigt.

Vi Skickar Med:
Betalningsalternativ: